Advies op locatie

Voor kleine- en grote projecten en inrichtingen maken wij graag een afspraak met u. Wij verwelkomen u graag in ons mooie kantoor of zijn altijd in staat om bij u op locatie langs te komen.

Een mooie inrichting begint bij een goede bak koffie. U zult kennis maken met één van onze specialisten waarbij alle mogelijkheden, ideeën en wensen worden besproken. Vervolgens zullen wij samen met u kijken naar de perfecte oplossing voor uw inrichting waarbij we u advies geven en samen tot een conclusie komen.

Vervolgens om een mooi beeld te krijgen van de inrichting zullen wij een mooi ontwerp maken in een 2D of 3D tekening. Op deze manier krijgt u meer inzicht en een duidelijk beeld hoe het eind resultaat eruit zal komen te zien.

Het gaat bij Olssen niet alleen om het eind resultaat, maar wij maken ons ook sterk voor een goed verloop van samenwerking, helderheid, goede afspraken en een complete service.

Bij ons gaat het niet alleen om projecten, particulieren kunnen ook vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar adviezen. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord.

Een glimlach bij onze klanten is voor ons een teken van voldoening. Wij zullen er alles aan doen om nieuwe zeer tevreden klanten te krijgen en te zorgen voor uw gedroomde inrichting. Of het nu gaat om de inrichting van uw kleedkamer, school of kantoor.

Happy @ Work dankzij Olssen :)